Week van de stenen winkel - Win €500!

Tijdens de “week van de stenen winkel” (8 - 13 mei '23) plaatsen de Aarschotse handelaars hun winkels graag extra in de schijnwerpers!

We willen ook graag onze fijne klanten bedanken om steeds lokaal bij ons te winkelen! Daarom is er een win-actie georganiseerd waarbij je kans maakt op een waardebon van 500 euro geschonken door Aarschot Parelt, te besteden in de Aarschotse winkels!

Wil jij graag winnen?Neem dan snel deel aan de wedstrijd tijdens de week van de stenen winkel van maandag 8/5/2023 tot en met zaterdag 13/5/2023!Wedstrijdformulieren zijn te verkrijgen in de deelnemende winkels vanaf maandag 8/5/2023.

Hoe deelnemen?Om ons Aarschots taalerfgoed te eren hebben we onze meest legendarische dialectwoorden voor jullie van onder het stof gehaald. In elke deelnemende winkel vind je de vertaling van een Aarschots dialectwoord in het Algemeen Nederlands. Als je alle winkels hebt bezocht blijft er nog één Aarschots dialectwoord over, dit is jouw sleutel naar de winst!

Alle deelnemende winkels bezocht? Geweldig! Deponeer jou wedstrijdformulier in de brievenbus van een deelnemende winkel tot en met zaterdag 13 mei 2023 18.00 uur.Na afloop wordt de winnaar geloot uit de juiste oplossingen en persoonlijk op de hoogte gebracht!