Service

De keuze van je brilmontuur is zeer belangrijk. Je koopt immers niet elke dag een nieuwe bril. Daarom staan we je graag bij met raad en daad in de zoektocht naar je ultieme droombril. We houden niet alleen rekening met de vorm van je gezicht, je gezichts-teint, je haarkleur enz. maar ook met je persoonlijkheid. Zo proberen we steeds samen met jou naar een bril te zoeken die écht bij je past. Je goed begeleiden bij de aankoop van je nieuwe bril is één zaak. Maar de service na verkoop is voor ons eens zo belangrijk, al meer dan 70 jaar: Zo proberen we je nieuwe brilmontuur steeds zo snel mogelijk te leveren. Een brilmontuur met unifocale glazen ligt de volgende werkdag al op jou te wachten. Voor een multifocale bril reken je best een kleine week.Zijn het onderhoud en aanpassingen aan je brilmontuur bij ons steeds gratis.Proberen we je steeds zo snel mogelijk verder te helpen bij vervangingen.Garanderen we enkel te werken met premium brillenglazen van de beste glasleveranciers.Genieten al onze brilmonturen en unifocale brillenglazen van twee jaar fabrieksgarantie.Bieden we je als gecertificeerd Varilux Center een uitgebreide Varilux garantie van drie jaar op multifocale Varilux brillenglazen. Deze garantie dekt je multifocale Varilux glazen ondermeer op breuk en diefstal en omvat tevens een gewenningsgarantie van 30 dagen (meer informatie).

Oogmeting

Bij Optiek De Putter zijn enkel door het RIZIV erkende en gediplomeerde Optometristen werkzaam. Alleen zo kunnen we jouw de beste service en kwaliteit garanderen. Ook op het gebied van oogmetingen. Voor een uitgebreide oogmetingen vragen we €30,00. Koop* je echter een nieuwe bril (en/of glazen)? Of kies je liever voor contactlenzen? Dan brengen we dit bedrag terug in mindering en is je oogmeting dus gratis.

*binnen de zes maanden.
Lenscontrole

Voelen je lenzen niet meer comfortabel aan of ben je niet meer zeker van je sterkte?Bij Optiek De Putter ben je steeds welkom voor een tussentijdse controle. Je ogen veranderen immers naarmate je leeftijd vordert en daarom is een regelmatige check-up zeer belangrijk. Vaak biedt een nieuwe lens of product soelaas. Indien we toch onregelmatigheden vaststellen sturen we je verder door naar de oogarts.

kom langs in de winkel
Start-to-lens

Zin om eens lenzen te proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze Start-to-Lens formule nemen graag de tijd om samen met jou naar de ideale contactlens te zoeken. Tijdens onze eerste kennismaking peilen we naar jouw verwachtingen en doen we alvast een oogcontrole! Om je vertrouwd te maken met het gebruik van contactlenzen en onderhoudsproducten maken we graag een tweede afspraak van ongeveer een uurtje waarbij we je nauwgezet contactlenzen leren in- en-uit nemen en onderhouden. kostprijs: €30,00 incl. proeflenzen. Multifocale aanpassing: €40,00 incl. proeflenzen

maak een afspraak